Verlichting door massage
Massage is een weldaad voor lichaam en geest, het brengt je dichter bij het licht in jezelf.

Ik noem mijn massage een helende massage omdat ik massage en heling combineer, zodat je je van mijn massage ook wezenlijk beter kunt gaan voelen.á Het is een ontspanningsmassage waarbij aandacht besteed kan worden aan ongemakken. Deze massage is ook een aanrader als je je lichaam niet optimaal kunt bewegen. Ieder lichaam is mooi, iedereen is welkom.

Voor mij is het geven van mijn massage een actieve meditatie, soms een spel of een dans, soms therapie.á
Wat mijn massage jou brengt is niet te voorspellen. Misschien krijg je het gevoel te zweven, meer in contact met je lichaam te komen, even in een andere wereld te zijn, lekker te ontspannen, beter in je vel te zitten of dichter bij jezelf te zijn. Het kan zijn dat je meer energie voelt stromen, je beter in balans raakt en je kunt je na de massage herboren en verlicht voelen. Doordat je zelfgenezend vermogen geactiveerd wordt kunnen klachten als hoofdpijn, stress, vastzittende nekspieren en lage rugpijn verminderen.

Mijn massages zijn gebaseerd op de Opleiding voor Integratieve Massage die ik heb gevolgd op Kasteel de Schans in BelgiŰ bij Geert van Coillie, de grondlegger van deze massagevorm.

De Integratieve Massage bestaat uit 3 technieken die ik in iedere massage gebruik:
Ik begin meestal met de dynamische massage.
Ik breng je lichaam in beweging door te wiegen en te schudden terwijl je onder een dunne doek op de massagetafel ligt.De intu´tieve massage is de massagevorm die ik het meest gebruik.
Ik masseer je lichaam met warme olie: grote strijkingen, knedingen en diverse andere technieken.Tussendoor gebruik ik de polariteitsmassage.
Ik leg mijn handen op of net boven je lichaam waardoor er energie kan gaan stromen.

Daarnaast maak ik gebruik van mijn intu´tie en datgene wat ik geleerd heb bij andere cursussen en workshops, waaronder energetische massage, shiatsu massage, voetreflexzonetherapie, ayurvedische massage, reiki, metamorfose massage, rugpijnmassage, nek-en schoudermassage, hoofdpijnmassage en quantum-touch.
Natuurlijk luister ik eerst naar jouw verhaal en probeer ik in te spelen op wensen en klachten, die jij eventueel hebt.

Als je voor de eerste keer komt hebben we vooraf een gesprekje, zodat je met een goed gevoel op de massagetafel kunt gaan liggen.
Tijdens de massage lig je op een stevige en warme massagetafel onder een dunne doek.
Ik masseer met etherische olie die ik warm maak boven een waxinelichtje.
Tijdens mijn massage draai ik meestal oosterse muziek, ik vind het fijn als je zelf een CD meebrengt zodat we jouw muziek kunnen draaien.
Als ik masseer praat ik gewoonlijk niet, maar na de massage is er wel ruimte om even na te praten als we samen een glas water drinken.
Hierna kun je eventueel gebruik maken van de douche.

Mijn massage is steeds anders omdat jij en ik en het moment nooit hetzelfde zijn.
Zeker als je vaker komt kan de massage zich ontvouwen als een kunstwerk,
ik weet van tevoren nooit hoe de massage wordt.

Ik nodig je een keer uit om een keer te komen ervaren wat mijn massage met jou doet;
mijn handen kunnen meer vertellen dan woorden.

 

 

 

Naar de hoofdpagina van www.leelie.nl