Verlichting door handopleggingHandoplegging is voor mij een vorm van aanraken die gericht is op het verlichten van pijn en ongemak, zowel lichamelijk als emotioneel.

Ik maak hierbij vooral gebruik van de techniek die ik in verschillende workshops geleerd heb als “Quantum-Touch”. Hierbij leg ik mijn handen op of eventueel vlak boven je lichaam en stuur door middel van mijn ademhaling en aandacht energie door mijn handen naar jouw pijnplek. Zelf noem ik deze energie: zonne-energie. Hierdoor wordt je zelfgenezend vermogen geactiveerd waardoor je pijn en je gevoelens verlicht kunnen worden.

Daarnaast maak ik gebruik van mijn intuïtie en ervaring en datgene wat ik geleerd heb bij andere opleidingen en workshops, waaronder reiki, integratieve massage, energetische massage en ayurvedische massage. Dat betekent dat ik naast handoplegging soms ook masseer, druk uitoefen, kneed en je lichaam door rollen en wiegen in beweging zet. Door middel van het stellen van vragen kan ik proberen de achtergrond van je klachten helder te krijgen en deze daardoor te verlichten. Je hoeft me niets te zeggen, je kunt me alles zeggen. Mijn handoplegging voelt steeds weldadig.

Ik heb geen medische achtergrond en kan ook niet echt verklaren wat er gebeurt.
Door met louter zonne-energie te werken ben ik ervan overtuigd dat er altijd een positief effect bereikt wordt.
Mijn handelingen zijn heel simpel, het resultaat soms een wonder.

Je kunt met alle mogelijke ongemakken bij mij terecht, het is voldoende voor mij als jij er een goed gevoel bij hebt om naar mij toe te komen.

Het kan bijvoorbeeld zijn dat je het gevoel hebt dat je lichaam, bijvoorbeeld na een ongeval, vast zit en je energiestroom geblokkeerd is. Je wordt dan door mij weer in beweging gezet waardoor je energie gaat stromen en je je vrijer en lichter gaat voelen.

Bij een handoplegging mag je je kleding aanhouden, ik vind het wel fijn als je je schoenen in de zonnehal uittrekt.
Ik vraag naar je klachten en richt mijn aandacht daarop.

Tijdens de behandeling lig je meestal op mijn massagetafel.

Een behandeling duurt ongeveer 25 minuten.
Vaak heb je na één tot drie behandelingen voldoende ondersteuning om zelf verder te kunnen.


Ik geloof en beloof dat je je na de behandeling een stukje (ver)lichter zult voelen.


 

www.leelie.nl